Dragi učenci, učenke, spoštovani starši!

Pozdravljeni v novem šolskem letu. Začetek šolskega leta je vedno poseben trenutek- prinaša nove izzive, nova spoznanja in priložnost za rast. Današnji dan naj bo poln poguma, nasmehov in veselja, saj se znova vračamo v razrede, kjer bomo skupaj ustvarjali, se učili in rasli.

Naša šola je prostor, kjer gradimo spodbudno in varno učno okolje za vse. Učitelji si prizadevajo, da bi vam, dragi učenci in učenke predali čim več znanja in veščin, ki vam bodo pomagale doseči zastavljene cilje. Pomembno je, da se vsi med seboj spoštujemo, si pomagamo in skupaj premagujemo izzive, s katerimi se bomo srečevali.

Vedoželjnost in pripravljenost na učenje naj bosta vaši vodili, ko stopate po poti izobraževanja. Verjamem, da boste z vztrajnostjo in trdim delom dosegli vse, kar ste si zadali.

Spoštovani starši hvala vam za vašo podporo in zaupanje, ki ga izkazujete šoli. Vaša podpora je neprecenljiva- z dobrim sodelovanjem med šolo in domom lahko skupaj zagotovimo, da bo pot vaših otrok do zastavljenih ciljev  uspešnejša. Veselim se našega sodelovanja in verjamem, da bomo tudi letos skupaj ustvarjali pogoje za uspeh naših otrok.

Naj bo to šolsko leto polno novih znanj, izkušenj in prijetnih izzivov.  Želim vam uspešno, ustvarjalno in srečno šolsko leto!

Ravnateljica, Teja Živec Kavčič

Dostopnost