Prvi šolski dan bomo začeli v Renčah 1.9.2016 ob 8.00 uri na parkirišču med šolo in telovadnico.

Vsi učenci od 1. do 9. razreda se zberejo na parkirišču, kjer jih bomo sprejeli delavci šole, ter župan in predstavniki lokalne skupnosti. Po pozdravu bodo učenci skupaj s svojimi razredniki vstopili v matične učilnice. Prvošolci bodo končali prvi delovni dan približno ob 10. uri. Po končanem prvem srečanju s šolskimi obveznostmi bodo v spremstvu svojih staršev odšli domov.

V Bukovici pridejo učenci od 2. do 5. razreda v šolo ob 8.00 uri. Učenci prvega razreda pa ob 9.15 in počakajo na dvorišču med šolo in občinsko stavbo, kjer jih bomo pozdravili delavci šole in predstavniki lokalne skupnosti.

Vsi učenci od 2. do 9. razreda bodo imeli pouk po urniku, zato naj učne pripomočke in šolske copate prinesejo s seboj že prvi dan.

Za učence, ki so vključeni v podaljšano bivanje in to potrebujejo že prvi dan, bo PB organizirano do 15.30.

Malica in kosilo bosta v šoli za vse učence, ki so naročeni na šolsko prehrano.

Res je, da smo vsi še malo počitniški, saj nas sonce greje skoraj enako kot sredi poletja. Zato je še bolj pomembno, da se z mislimi čimprej osredotočimo na šolske obveznosti, pri vsem tem pa namenimo posebno skrb varnosti. Kaj pomaga vse drugo, če si zapravimo zdravje. Prosim, upoštevajmo vsi, ki smo udeleženci v prometu, da za svojo varnost in varnost otrok največ lahko naredimo sami. K varnosti spadajo tudi šolski copati – taki, ki ne drsijo.

Prevozi s šolskim kombijem in avtobusom bodo v tem šolskem letu bodo po enakem kot prejšnje šolsko letu – tudi na prvi šolski dan.

Uspešen začetek želim vsem!

Dostopnost