Spoštovani starši,

posredujemo vam nekaj informacij, ki so povezane z organizacijo dela našega vrtca v času poletnih počitnic.Pogoji za začasen izpis otroka iz vrtca so vezani na občino doplačnico cene vrtca. Ker je počitniška odsotnost po občinah urejena zelo različno, morate starši informacijo o načinu in rokih za začasen izpis otrok iz vrtca ter o plačilu vrtca v času počitnic pridobiti na občini.

Bodite pozorni na roke, do katerih morate najaviti začasen izpis otroka iz vrtca, ker so po občinah različni. Če najavljen izpis ni oddan v predpisanem roku, vam občina ne bo priznala subvencije in boste plačali polno ceno vrtca. Pogoj za uveljavljanje začasnega izpisa in izpisa iz vrtca je plačilo vseh obveznosti do vrtca.

Občina Renče – Vogrsko začasnega izpisa iz vrtca ne subvencionira. Izpis iz vrtca, ki ga v času poletnih počitnic običajno uveljavljajo nekateri starši šoloobveznih otrok, pa je potrebno napovedati vsaj 15 dni pred nameravanim izpisom na obrazcu, ki ga dobite v prostorih vrtca ali ga natisnete s spletne strani vrtca in ga oddate v glavno pisarno na šoli.

OBRAZEC (klikni!)

Zaradi potreb po čim boljši organizaciji dela v času poletnih počitnic, vas prosimo, da na priloženem obrazcu – koledarju označite ODSOTNOST vašega otroka iz vrtca v času počitnic. Prosimo, da izpolnjen obrazec vrnete v skupino vašega otroka najpozneje do torka, 14. junija 2016.

V času poletnih počitnic bodo otroci združeni v eni enoti vrtca, ali v Vrtcu Renče ali v Vrtcu Bukovica, o čemer boste starši obveščeni naknadno preko oglasnih desk v vrtcih.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in vam želimo lepo poletje.

Dorina Vončina Kodelja,
pomočnica ravnatelja za vrtec

Dostopnost